На Херсонщині внаслідок російських атак постраждали двоє мирних жителів, пошкоджено навчальний заклад та житлові будинки

2 месяца назад 0

Поліція фіксує чергові злочини окупантів проти мирного населення Херсонщини. Під обстрілами з артилерії, мінометів, танків та БпЛА вчора перебували обласний центр, населені пункти Херсонського та Бериславського районів. В результаті російської агресії двоє людей отримали поранення.

Від ворожих атак постраждали Херсон, Садове, Антонівка, Берислав, Одрадокам’янка, Бургунка та Нововоронцовка.
  
У Херсонському районі в результаті обстрілів пошкоджено 6 приватних будинків, навчальний заклад та гараж.

До лікарні звернувся 84-річний чоловік, який постраждав у результаті ворожого танкового обстрілу Берислава 14 березня. У потерпілого діагностували мінно-вибухову травму та вогнепальні рани різних частин тіла.

Протягом доби російська армія з артилерії атакувала Херсон. Вранці противник здійснив обстріли центральної прибережної частини міста, в результаті чого пошкоджено коледж та 2 приватні будинки. Також до приймального відділення лікарні самостійно звернулася 25-річна жінка, яка потрапила під обстріл дорогою на роботу. У потерпілої діагностували мінно-вибухову травму та контузію.

На місцях російських атак працювали всі профільні служби, які ліквідовували та документували наслідки обстрілів.

За минулу добу поліція відреагувала на 219 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 12 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.