На Херсонщині усі профільні служби долають наслідки негоди та допомагають громадянам

4 месяца назад 0

На Херсонщині спостерігається погіршення погодних умов, тримається мороз та сильний вітер, на дорогах ожеледиця. За прогнозами синоптиків, така погода триватиме до кінця тижня. Цілодобово над усуненням наслідків негоди працюють комунальники. Рятувальники та поліцейські допомагають водіям. Усі служби оперативно реагують на різні ситуації та надають допомогу громадянам.

Про це інформує пресслужба поліції Херсонської області.

Через постійні російські обстріли можливі проблеми зі зв’язком, електро та теплопостачанням, тож обігрітися, підзарядити телефони, скористатися інтернетом, випити гарячі напої можна у пунктах незламності. З міркувань безпеки адреси пунктів незламності на Херсонщині не публікуються у мережі, але місця їх розташування можна дізнатися у представників органів місцевого самоврядування.

Зважаючи на складні погодні умови, радимо громадянам без нагальної потреби не виходити на вулицю з метою уникнення травмувань, а також не виїжджати на власному транспорті на далекі відстані, адже можливі ускладнення руху на дорогах. Пам’ятайте, що ви завжди можете звернутися по допомогу до поліції, рятувальників та медиків.