На окупованій Херсонщині 6 листопада безслідно зник пенсіонер Віктор Погорілий з Таврійська

5 месяцев назад 0

На тимчасово окупованій частині Херсонської області 6 листопада зник безвісти 70-річний Віктор Погорілий, мешканець міста Таврійськ Каховського району. Відомо лише, що біля 17:00 того дня він виїхав на своєму автомобілі «Шевроле Нива» з сусідньої Каховки. Відтоді ані самого чоловіка, ані його машину ніхто не бачив. Місцеві мешканці припускають, що Віктор Погорілий став жертвою російських окупантів, яким могла знадобитися його автівка.

Про це повідомляє .

Більше двох тижнів не відомо про місцезнаходження мешканця Таврійська  Погорілого Віктора Миколайовича , 23 листопада 1952 р. н. Про обставини його зникнення в соцмережах написала племінниця чоловіка Маргарита Ейвері, яка живе у США.

За її словами, Віктор Погорілий біля 17:00 6 листопада 2023 року виїхав на власній машині «Шевроле Нива» з Каховки, ймовірно, додому. Відтоді він не виходить на зв’язок, місцезнаходження його і його автівки невідоме.

«Будь ласка, допоможіть мені знайти мого дядька», – попросила мешканців окупованого Каховського району Маргарита Ейвері.

Мешканці Каховки припускають, що Віктор Погорілий став жертвою російських окупантів, які досі викрадають цивільних людей і грабують їхнє майно. Цілком ймовірно, що загарбникам могла знадобитись його автівка. На користь цієї версії говорить те, що траса між Каховкою і Таврійськом завжди була доволі жвавою, а відстань між містами невелика – лише 8 кілометрів. Важко уявити, щоб на такій невеликій ділянці без якоїсь причини міг безслідно зникнути чоловік.

Як повідомляв ЦЖР, під Новою Каховкою на Херсонщині 16 листопада знайшли тіло розстріляного з автомата 37-річного Ігоря Погребенка, водія з Криму, який зник тиждень до того. Мікроавтобус, у якому Погребенко доставляв на окуповану територію Херсонщини запчастини для сільгосптехніки і моторні мастила, знайшли спаленим в іншому місці, поблизу Олешок. Загиблий працював на екс «міністра транспорту Криму» Цуркіна і підтримував «СВО».