Намагалася завадити мародерству: на Херсонщині окупанти вбили жінку, яка захищала своє майно

7 месяцев назад 0

Російські окупанти на захопленій частині  Херсонщині  масово викрадають  автівки  для можливої втечі. Днями загарбники вбили жінку в селі  Ольгине , яка намагалася відстояти своє майно.

Про це 2 жовтня повідомили в . Там зазначили, що місцеве підпілля зафіксувало викрадення машин у Чаплинці, Залізному Порту, Малих Копанях та інших населених пунктах.
У ЦНС пояснили, що окупанти перебувають у паніці через успішні дії Сил оборони України, тож серед рядового складу військ країни-агресора РФ все частіше обговорюються  плани щодо втечі  з тимчасово окупованих міст і сел.

“Відтак останнім часом фіксується все більше випадків викрадення особистих автівок місцевого населення та мародерства. У випадках, коли місцеві намагаються відстояти своє майно – російські військові відкривають по ним вогонь.  Днями була вбита жінка в селі Ольгине “,  – повідомили в ЦНС.
У Центрі додали, що мають списки військових РФ, які мародерять на окупованих територіях, і пообіцяли, що кожен окупант отримає те, що заслужив.

Як повідомлялось, у Генічеську на Херсонщині російські загарбники відбирають у людей побутову техніку, алкоголь та навіть продукти харчування, прикриваючись “конфіскацією”. В одного з фермерів “конфіскували” 200 кг м’яса та тонну зерна.