Ображений несправедливістю селищний голова провів бій із тінню під стінами Херсонської обласної прокуратури (відео)

6 лет назад 0

Сьогодні у рамках флешмобу "Бій з тінню" надав до Обласної прокуратури дві заяви про злочин про підробку документів та про надання неправдивих свідчень деякими депутатами Степанівської сільської ради, — так написав про проведену акцію відсторонений голова Степанівської сільради Микола Кузьома.

читайте: Відсторонений голова сільради на Херсонщині дав відповіді на «плітки у вигляді версій»

Його під тримали і сельчани, і вихованці секції східних бойових мистецтв, якою він керує уже багато років. А для громадського активіста Олександра Базилєва він прокоментував акцію так: 

"Мені кажуть, що я бюся із вітряками. Я чк майстер спорту з конфу скажу: мені це схоже на бій із тінню. Коли ти не знаєш, де твої супротивники". Мета акції — привернути увагу правоохоронних органів до порушень, які вдалося зафіксувати за мого головування. Тепер мене відсторонено, докази зникли, справи схоже, не ведуться. І хоча суди проти мене закриті, але я б хотів закликати обласну прокурару виконати ті обіцянки, які вони мені дали і довести справу до кінця.

читайте ще: Зачем платить меньше? На Херсонщине сельсовет заплатил 30 тыс. вместо 19 тыс.

Нагадаємо, що Миколу Кузьому за дещо суперечливою процедурою відсторонили від виконання обов'язків голови сільради майже два роки тому. 

читайте також: Главу Херсонского облсовета ввели в заблуждение коллеги по партии