Окупанти маргіналізують українців на ТОТ

3 недели назад 0

На тимчасово окупованих територіях ворог обмежує права українців та намагається видати проукраїнський рух як щось нечисленне і є виняток з правила.

Фактично кремль заперечує право існування українців, й на захоплених землях проводить політику геноциду. В межах цієї політики росіяни позбавляють українців права на освіту, медицину й державні послуги. Українець може втратити житло, якщо відмовляється отримувати паспорт громадянина рф.

Будь-які випадки непокори замовчуються, або ж демонізуються пропагандистами й виставляються як поодинокі випадки, аби показати, що весь спротив є лише рідким явищем з боку “небезпечних соціальних елементів”.

Водночас на ТОТ досі показники паспортизації є менш як 50%, й росія не змогла інтегрувати ці землі у своє правове поле. Росіяни не можуть знайти достатню кількість колаборантів, а українські діти продовжують таємно навчаються в українських школах.

Саме українці господарі на своїй землі, попри тимчасову окупацію. Після відступу російської армії всі ці фейкові колабораційні утворення падуть. Наближався час звільнення – й сучасна зброя відправить ворога назад до пекла.