Окупанти знов обстрілюють Херсон. Жителів міста закликають не виходити на вулицю

7 месяцев назад 0

російські окупанти поновили обстріл Херсона.
Про це у телеграм повідомляє керівник Херсонської МВА Роман Мрочко.

"Армія рф поновила обстріл Херсона! У місті лунають потужні вибухи. Не виходьте без потреби на вулицю! Залишайтесь у безпечних місцях! Бережіть себе і своїх близьких!", — написав Мрочко.

Також він повідомив, що вночі та зранку армія рф кілька разів обстріляла Херсон з тимчасово окупованого лівого берега. Влучання зафіксовані у різних районах міста.

"Пошкоджені приватні і багатоквартирні будинки, 2 заклади освіти, об'єкт цивільної інфраструктури, приміщення підприємства.  Внаслідок обстрілів виникло кілька пожеж. Інформація уточнюється", — вказано у повідомленні.

За даними Херсонської МВА за минулу добу 19 разів російські  війська обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади та використали для цього 70 снарядів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Садовому, Антонівці та Придніпровському. Вночі противник здійснив танковий обстріл Херсона. Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської МТГ за минулу добу 3 людини зазнали поранень різного ступеня важкості, серед них дві дівчинки 12 та 13 років. Усім потерпілим надана медична допомога.