Повідомлено про підозру мешканцям Бериславського району у зґвалтуванні та хуліганстві

1 год назад 0

За процесуального керівництва Бериславської окружної прокуратури двом мешканцям Бериславського району повідомлено про підозру у зґвалтуванні та хуліганстві (ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 296 КК України), а третьому у хуліганстві, вчиненому групою осіб (ч. 2 ст. 296 КК України).
 
Як повідомляє Бериславська окружна прокуратура, за даними слідства, у лютому троє напідпитку чоловіків, вночі, в одному з населених пунктів вдерлись на територію домоволодіння місцевого мешканця, де побили власника будинка та його знайомого. Продовжуючи злочинний намір зловмисники попрямували до іншого будинку, на подвір’ї якого також побили господаря. Після чого двоє з нападників зайшли до будинку та зґвалтували співмешканку потерпілого.  
                                    
У результаті оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили нападників та затримали їх. 
 
Наразі за клопотанням прокуратури підозрювані у зґвалтуванні та хуліганстві перебувають під вартою, а третій знаходиться під домашнім арештом. 
 
Триває досудове розслідування, яке здійснюється СВ Бериславського РВП ГУНП в Херсонській області.
 
За хуліганство та зґвалтування двом фігурантам загрожує позбавлення волі строком до 12 років, а їх горе-товаришу до чотирьох років позбавлення волі.