Прес-реліз про злочини та події на 09.10.2017

Прес-реліз про злочини та події на 09.10.2017

7 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 376 заяв і повідомлень, серед яких 73 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано дві ДТП, внаслідок яких 6 чоловік були травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 59 протоколів, з них 9 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Іванівського відділення поліції близько 21:00 зателефонувала 43-річна мешканка м. Маріуполь. Жінка повідомила, що неподалік від с. Дружбівка на автодорозі Одеса-Мелітополь-Новоазовськ сталося зіткнення легкового автомобіля «Хонда Акорд» та мотоцикла з коляскою. В результаті ДТП в Іванівську районну лікарню з тілесними ушкодженнями були доставлені 57-річний водій мотоцикла, 40-річна пасажир мотоцикла та двоє дітей жінки — 5-річний хлопчик та 12-річна дівчина. Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

В call-центр 102 херсонської поліції о 20:24 зателефонував місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що в період часу з 18:00 до 20:00 по вул. Суворова невідома особа з автомобіля заявника скоїла крадіжку сумки з ноутбуком та грошима. Проводиться перевірка.

До чергової частини Каховського відділу поліції надійшло повідомлення, що на 319 км автодороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ на узбіччі стоїть мікроавтобус «Мерседес-Спринтер» зі спущеними колесами. На місці події 45-річний водій розповів поліцейським, що він зупинився для ремонту передніх коліс. В цей час до мікроавтобусу підійшли кілька чоловік із масками на обличчях. Вони заволоділи особистими речами у 10 пасажирів та зникли у невідомому напрямку. На розшук зловмисників орієнтований особовий склад поліції. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення – ч.4 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Проводиться перевірка.