Ракетний удар та зруйнована стільникова вежа: як минула доба на Херсонщині

2 месяца назад 0

Упродовж доби з шостої ранку 21 лютого до шостої ранку 22 лютого російська армія випустила по території Херсонської області 156 снарядів, по Херсону — 34.

Про це в Telegram повідомив керівник обласної військової адміністрації  Олександр Прокудін .

Військові РФ обстрілювали населені пункти Херсонщини з артилерії, мінометів, танків, дронів та авіації, загалом за добу 47 разів били по області. Також завдали ракетного удару по Чорнобаївці та зруйнували стільникову вежу у Бериславському районі, йдеться в повідомленні.
Внаслідок російської збройної агресії троє людей отримали поранення різного ступеня тяжкості, повідомив Прокудін.
 
Що відомо про обстріли Херсонщини 21 лютого 2024 року Протягом доби з артилерії та мінометів війська РФ обстріляли понад 10 населених пунктів Херсонської області. Зокрема Херсон, Кринки, Іванівку, Тягинку та Токарівку. Також завдали авіаударів по Кринках та Чорнобаївці, повідомив Генштаб ЗСУ.

Армія РФ обстріляла Дудчани на Херсонщині. Поцілили в будинок, контузію, вибухову та черепно-мозкову травми отримав чоловік. Його доправили до лікарні.

Війська РФ з безпілотника вдарили по селу Раківка. Двоє людей, які перебували поблизу обстрілу, отримали вибухові травми. Їм надали медичну допомогу.