Росіяни обстріляли Херсон: були влучання у Корабельному і Дніпровському районах

5 месяцев назад 0

У Херсоні 26 листопада двічі лунали потужні вибухи. Тоді повідомляли, що росіяни обстрілюють місто з тимчасово окупованого лівобережжя Херсонської області.

Зрештою стало відомо, що внаслідок атаки постраждали 2 райони міста. Наразі на місці подій працюють екстрені служби.

Росіяни обстріляли 2 райони Херсона Начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко розповів, що армія Росії періодично обстрілює Херсон з тимчасово окупованого лівого берега. Цей день не став винятком для міста.

Є влучання у Корабельному та Дніпровському районах міста. Внаслідок ворожих атак пошкоджені будинки, автівка, – сказав він.

Водночас Мрочко наголосив, що інформація про постраждалих у місті ще уточнюється. Усю детальну інформацію про обстріл Херсона мають надати згодом.

Херсон перебував під ворожим обстрілом

  • Перші вибухи у Херсоні пролунали близько 8 години 36 хвилин. Він пролунав після 1 хвилини від оголошення відбою повітряної тривоги в області.
  • Наступний вибух у Херсоні пролунав о 13 годині 54 хвилини. Тоді стало відомо, що окупанти знову обстрілюють місто з тимчасово окупованого лівого берега Херсонської області.
  • За даними очільника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна з 6 ранку 25 листопада до 6:00 26 листопада окупанти випустили по регіону 332 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, безпілотників, АГС та авіації. Загалом було 58 обстрілів регіону.
  • Прокудін також розповів, що лише по Херсону вороги випустили 30 снарядів. Однак повідомлень про постраждалих внаслідок атаки – не було.
  • Варто зазначити, що 24 листопада через обстріл Херсонської області росіянами 3 людини загинули, ще 11 зазнали поранень. Серед постраждалих є також діти, усім надали медичну допомогу та ушпиталили.