Росіяни обстріляли житловий будинок у Херсоні, є жертва

4 месяца назад 0

Російські загарбники обстріляли житловий будинок в Херсоні, після чого відбувалася пожежа. Внаслідок атаки загинула одна людина.

Про це повідомляє  з посиланням на дописи голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна в  та начальника Херсонської МВА Романа Мрочко в 

"Ввечері російська армія обстріляла житловий будинок у Херсоні. Відомо про одну загиблу людину внаслідок ворожого удару", — повідомив Прокудін.

Своєю чергою Мрочко заявив, що обстріл стався в Корабельному районі Херсона.

"Внаслідок чергового обстрілу Херсона з боку російських окупаційних військ у Корабельному районі загорівся будинок. Наразі відомо про одного загиблого на місці пожежі" , — додав він.

Обстріл херсонського вокзалу ​26 грудня російські терористи обстріляли залізничний вокзал у Херсоні. Внаслідок атаки загинув 29-річний працівник поліції Кіровоградської області. Також в результаті обстрілу отримали поранення двоє працівників поліції Херсонської віком 34 та 38 років, й двоє цивільних віком 34 та 51 рік.

Голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін пізніше показав відео, а також фотографії наслідків російського терористичного удару.​