Росіяни показали наслідки прильоту нового дрона-камікадзе ЗСУ на Херсонщині

4 месяца назад 0

Нова дешева розробка українського дрону-камікадзе здатна ефективно уражати цілі на відстані щонайменше 25 км від лінії фронту.

Російські військові виклали відео та фото наслідків роботи нового українського дрону-камікадзе. Як інформує , відповідний контент був опублікований на профільному телеграм-каналі , що спеціалізується на висвітленні російських відео з наслідками роботи ЗСУ.

Було успішно застосовано новий дешевий український дрон-камікадзе. Поки російські військовослужбовці розвантажували гуманітарну допомогу від волонтерів, український дрон-камікадзе атакував їх поряд із будівельним магазином. Троє російських військовослужбовців загинули, ще троє зазнали поранень, — відзначається в повідомленні
Російський військовий на відео показує металеві кульки, які вочевидь складають бойову частину дрону та відзначає, що кілька поранених з їхньої групи було відправлено у військовий шпиталь у Сімферополі. Про сам дрон каже, що він зроблений з «гівна та палиць». Але ураження відразу 6 бійців може свідчити про достатньо високу бойову ефективність нового дешевого ударного БПЛА ЗСУ.

❗️The showed the consequences of the attack of a new cheap kamikaze drone in the region.
As a result, 3 occupiers were destroyed, 3 more were wounded. Location: , which is about 25 km from the front line????????????????

— Акцент (@AkzentZaporozhe) Згідно з геолокованими даними, удар було нанесено в н.п.  Великі Копані , що знаходиться приблизно в 20 км від. м.  Олешки та щонайменше в 25 км від лінії фронту. Вочевидь, операційна дальність польоту українського ударного БПЛА складає як мінімум 30 км.місец удару нового українського дронуновий український ударний дрон