Російська армія за добу 99 разів обстріляла Херсонщину: поранені двоє людей

4 месяца назад 0

Армія РФ упродовж доби з мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню, танків, дронів та авіації 99 разів обстріляла Херсонську область.

Про це в Telegram повідомив керівник обласної військової адміністрації  Олександр Прокудін .

По житлових кварталах населених пунктів області російські військові випустили 581 снаряд, по Херсону — 16. Зафіксовані влучання у гуманітарний штаб та пункт незламності у Бериславському районі, а також адмінбудівлю у Херсоні, йдеться в повідомленні.

Внаслідок російської збройної агресії поранені двоє людей, повідомив Прокудін.
 
За даними  Херсонської МВА , російські війська за добу 14 разів обстріляли територію громади. Ураження зафіксували у Херсоні, Садовому, Молодіжному, Придніпровському, Комишанах та Антонівці. Загиблих та поранених немає, йдеться в повідомленні.
 
Що відомо про обстріли Херсонщини 15 січня 2024 року За даними Генштабу ЗСУ, протягом доби війська РФ на Херсонському напрямку з артилерії обстріляли Херсон, Берислав, Томарине, Іванівку, Микільське та Станіслав.

Армія РФ обстріляла пункт «швидкої» у Станіславі на Херсонщині. Пошкоджена спецавтівка. Також внаслідок артилерійської атаки по селу пошкоджені житлові будинки. Поранена жінка, її шпиталізували.

Російські військові скинули з безпілотника вибухівку на жительку Берислава на Херсонщині. Вона отримала поранення спини та ніг.

Російські війська обстріляли Білозерську громаду на Херсонщині. Загорівся багатоквартирний житловий будинок. Рятувальники загасили пожежу.