Сили оборони знищили склад боєприпасів, техніку, човни та блокпост РФ на тимчасово окупованій Херсонщині

1 год назад 0

На тимчасово окупованій Херсонщині, Сили оборони знищили російські склади боєприпасів у Каховці, паливно-мастильних матеріалів в Олешках, техніку, човни та блокпост.

Про це в ефірі загальнонаціонального марафону повідомила начальниця координаційного пресцентру сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк.

За її словами, попередньо відомо, що українські війська уразили та пошкодили понад п'ять одиниць великокаліберної артилерії та три одиниці автомобільної техніки російської армії. А також два човни, на яких ДРГ РФ розвідували в дельті Дніпра.

"В більшому ступені війська РФ імітують активну діяльність, продовжують обстрілювати населені пункти, але розгортання таких сил які б рушили в бік правобережжя Херсонщини, не спостерігається. Ситуація залишається досить складною, але контролюється Силами оборони", — заявила Гуменюк.

Що відомо

  • Минулої доби, 11 лютого, російські війська 49 разів обстріляли Херсонщину, Херсон – 11 разів. Одна людина поранена.
  • За минулу добу, 11 лютого, російська армія обстріляла Херсон та понад 30 населених пунктів області. Зокрема, Гаврилівку, Милове, Червоний Маяк, Новоберислав, Берислав, Бургунку, Придніпровське та Станіслав. В районі Зимівника завдали авіаудару.