Вчора на Херсонщині тричі горіла солома

5 лет назад 0

14 вересня о 11:42 на диспетчерський пункт 13-ї Державної пожежно-рятувальниї частини надійшло повідомлення, про те що, в с. Любимопавлівка Каховського району по вул. Першотравнева горить солома на відкритій території. На місце пожежі виїхав черговий караул. По прибуттю на місце пожежі рятувальники встановили, що горять 100 тюків соломи на площі 10 кв. м. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Того ж дня о 14:07 з таким же проханням звернулися до рятувальників Великолепетиського району, де у с. Демидівка по вул. Молодіжна теж горіла солома. Вогнеборці швидко впорались з пожежею, проте вогнем було знищено 2 скирти соломи на загальній площі 40 кв. м.

Вже о 16:12 поступив виклик до рятувальників Великоолесандрівського району. Там у с Старосілля по вул. Транспортній згоріли 2 тони сломи на площі 8 кв.м.

В усіх випадка причина займання втановлюється, проте рятувальники вкотре звертаються до громадян з проханням дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки в екосистемах та вдома.