Війська РФ накрили Чорнобаївку щільним вогнем: є жертва

4 месяца назад 0

Російські окупаційні війська ввечері в неділю, 24 грудня, знову вдарили по Херсонщині. Під удар потрапив населений пункт Чорнобаївка, який рік тому деокупували бійці Сил оборони України.
Внаслідок чергового терористичного акту росіян загинула молода жінка. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін на своєму каналі в .

Обстріл стався близько 22.00. За словами начальника ОВА, російська армія накрила Чорнобаївку щільним вогнем.

"Внаслідок обстрілу загинула 37-річна жінка. Її виявили у зруйнованій будівлі. Медики, які прибули на місце, лише констатували смерть" , – написав він.
 

23 грудня російські війська 28 разів обстріляли Херсонську міську територіальну громаду. По місту, крім двох ракет, прилетіло 105 снарядів.
Внаслідок атаки одна людина загинула, пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, лікарня, на місцях прильотів спалахнули пожежі. Руйнування зафіксовано в Херсоні, а також у Садовому, Камишанах та Зимівнику.

А в ніч проти 24 грудня російська армія обстріляла будинки мирних жителів у селі на Харківщині. Поранено двох цивільних чоловіків. Руйнувань зазнали приватні будинки в кількох населених пунктах Куп'янського району, в одному з них спалахнула пожежа.