Внаслідок обстрілів Херсонщини загинули двоє людей. Армія РФ за добу 71 раз вдарила по території області

4 месяца назад 0

Російська армія упродовж доби з артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів, танків та дронів 71 раз обстріляла територію Херсонської області.

Про це в Telegram повідомив керівник обласної військової адміністрації  Олександр Прокудін .

Загалом по території області військові РФ випустили 424 снаряди, по Херсону — 32. Поцілили у житлові квартали та територію навчального закладу. Внаслідок російських обстрілів загинули двоє людей, йдеться в повідомленні.
 
Переважна більшість обстрілів — це артилерійські системи та РСЗВ, повідомив в марафоні "Єдині новини" перший заступник голови облради  Юрій Соболевський .

"Окупанти продовжують обстрілювати і Херсон, і область. Вчора (12 січня — ред.) у нас були загиблі. Вони просто працювали на житловій забудові. Йдеться не про те, що росіяни намагалися знищити якісь військові об’єкти або цілі. Це просто продовження тактики терору, тероризму. Коли мета — знищити, пошкодити, поранити цивільних людей" , — сказав Соболевський.

​Раніше у Генштабі ЗСУ повідомили, що на Херсонському напрямку упродовж доби російські військові з артилерії обстріляли Золоту Балку, Тягинку, Іванівку та Херсон.​

Суспільне Херсон