Внаслідок обстрілу РФ у Херсоні пошкоджений магістральний трубопровід

1 год назад 0

Внаслідок обстрілів військ РФ у Херсоні пошкоджено магістральний трубопровід, який забезпечував опалення для близько 600 будинків.

Про це  Президент Зеленський у Telegram.

"Внаслідок чергового російського удару у Херсоні пошкоджено магістральний трубопровід, який забезпечував опалення для близько 600 будинків – понад 40 тисяч людей. Ремонтні роботи триватимуть без перерви, поки не буде відновлено постачання тепла", — сказав Зеленський.

Раніше у своєму Telegram голова ОВА Прокудін , що склалася критична ситуація з опаленням.

"Служби працюватимуть цілодобово над усуненням наслідків, але раджу всім підготувати теплі речі та обігрівачі", — йдеться у повідомленні. Що відомо

  • Впродовж доби 22 лютого російські війська 71 раз обстріляли територію Херсонської області, двічі вдарили по Херсону. Загинули двоє людей.
  • На Херсонському напрямку протягом доби російські військові з артилерії обстріляли Новотягинку, Антонівку та Чорнобаївку.
  • На Херсонщині російська армія з артилерії обстріляла Новотягинку. Снаряди влучили в будинки, їх уламки вбили двох людей — 81-річну жінку та 68-річного чоловіка.
  • На Херсонщині у зв’язку з можливою ескалацією воєнних дій з боку російських військ з 23 по 25 лютого посилюють заходи безпеки. Установи комунальної власності переводять на "дистанційку", обмежують видачу гумдопомоги та грошових виплат. Водночас поліцейські посилено патрулюватимуть місця скупчення людей і цілодобово працюватимуть Пункти незламності.