У Херсоні побили чоловіка та забрали мобільний телефон

6 лет назад 0

Виклик про грабіж на вулиці Кременчуцькій отримали патрульні вчора близько 16-ої години. Заявник повідомляв, що двоє невідомих побили його й відібрали мобільний телефон.

За адресою негайно вирушив один з екіпажів. Інспекторам потерпілий детально описав зловмисників. Поліцейські передали колегам орієнтування й розпочали огляд території.

За кілька хвилин на вулиці Пугачова патрульні помітили автомобіль ВАЗ-2115. Біля транспортного засобу стояв чоловік, ще один сидів за кермом. Молодики були схожими за описом. Інспектори їх затримали, а заявник упізнав обох хлопців. Ними виявилися рідні брати, одному з яких нещодавно виповнилось 28, а іншому — 20 років. У обох інспектори помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Молодший із хлопців підтвердив, що керував автомобілем.

У встановленому законом порядку він відмовився пройти огляд у медичному закладі. Тож патрульні склали на нього протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Обох затриманих і заявника в подальшому інспектори передали слідчо-оперативній групі Херсонського відділу поліції.