У Херсоні поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю маршрутного таксі

6 лет назад 0

У Херсоні в результаті наїзду маршрутного таксі на електричну опору до медичних закладів були доставлені 8 пасажирів автобуса. Постраждалі знаходяться у задовільному стані.

Сьогодні близько 08:30 до «єдиного центру 102» поліції Херсонщини поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в Херсоні. Чоловік розповів, що на перехресті пр-ту Ушакова та вул. Іллі Куліка пасажирський автобус здійснив наїзд на електроопору. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції, працівники слідчого управління обласного главку поліції та наряди патрульної поліції.

Поліцейські попередньо встановили, що водій маршрутного таксі, повертаючи з вул. Іллі Куліка на пр-т Ушакова, не впорався з керуванням, виїхав на праве узбіччя та здійснив наїзд на тролейбусну електроопору. На момент ДТП в салоні автобуса знаходились близько 30 пасажирів. Зі слів 54-річного водія, під час руху його підрізав невідомий легковий автомобіль.

З місця пригоди каретою «швидкої допомоги» в приймальне відділення Херсонської обласної лікарні з тілесними ушкодженнями були доставлені 5 чоловік. Пізніше до лікарні Дніпровського району звернулися ще три пасажири автобуса.

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення – ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Відділ комунікації поліції Херсонської області