У когось вибори, а десь втрати: жіночка з Великоолександрівського району не знайшла вдома грошей — 23 000 гривень наче й не було

5 лет назад 0

Упродовж 31 березня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 574 заяви і повідомлення, серед яких 86 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 173 адміністративні протоколи,  з них 7 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 28-річна херсонка. Жінка розповіла, що невідома особа проникла в її квартиру, звідки скоїла крадіжку фотоапарату «Nikon», норкової шуби та ювелірних виробів. За даним фактом проводиться перевірка.

В Великоолександрівське відділення поліції  надійшло повідомлення 49-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідома особа проникла до її домоволодіння, звідки викрала гроші у сумі 23000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 35-річної херсонки. Жінка розповіла, що невідома особа скоїла крадіжку її мобільного телефону «Huawei». За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області