У Великій Лепетисі сталася стрілянина

5 лет назад 0

У п'ятницю, 19 липня, у Великолепетиське відділення поліції надійшло повідомлення, що у районному центрі місцевий житель стріляв у чоловіка. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Потерпілим виявився 65-річний місцевий житель, у нього було поранення живота і він втрачав багато крові. Щоб не гаяти час на порятунок людини, поліцейські на службовому авто за лічені хвилини доставили чоловіка у районну лікарню. За словами медиків, потерпілий потребує складної операції і його, ймовірно, транспортують в лікарню міста Нова Каховка.

На місці події поліцейські затримали підозрюваного з мисливською рушницею – 64-річного односельця потерпілого. Він був з явними ознаками алкогольного сп’яніння.  Попереднього встановлено, що зловмисник двічі просив сусіда продати йому зерно, але той відмовляв. Наступного разу зловмисник прийшов з рушницею і зробив постріл в бік односельця, поранивши у черевну порожнину.  

Наразі вирішується питання про затримання чоловіка в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Як повідомив начальник Великолепетиського відділення поліції Андрій Чонка, відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» через ч.1 ст.15 КК України «Замах на злочин». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.