Є загиблий та поранені — МВС показало фото наслідків обстрілу Херсонщини

6 месяцев назад 0

Робота рятувальників на Херсонщині. Фото: ГУ ДСНС України в Херсонській області В Міністерстві внутрішніх справ України показали наслідки сьогоднішнього обстрілу селища Білозерка Херсонської області. Наразі повідомляється про одного загиблого та декількох поранених.

Про це повідомляє .

Наслідки обстрілу Херсонщини За повідомленням, рятувальники деблокували з-під завалів будинку тіло чоловіка. На жаль, він був без ознак життя. Зруйнований магазин. Джерело: ГУ ДСНС України в Херсонській області Рятувальники виносять пораненого. Джерело: ГУ ДСНС України в Херсонській області
Інший ворожий снаряд влучив у приміщення магазину, де знаходились люди. Надзвичайники допомогли медикам евакуювати постраждалих та доставити їх до машини швидкої допомоги. Наслідки влучання. Джерело: ГУ ДСНС України в Херсонській області  Нагадаємо, що раніше російська армія обстріляла цивільне авто у Херсонській області, у салоні якого було кілька людей, зокрема немовля. Водночас голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін розповів, скільки українських дітей вдалося повернути додому протягом тижня.