Упродовж вихідних днів на Херсонщині поліцейські розшукали 6 неповнолітніх

4 года назад 0

За три вихідні дні працівники поліції розшукали та повернули рідним й опікунам 6 неповнолітніх, які з різних причин втекли з дому і притулків. З усіма дітьми все добре, ювенальні поліцейські провели з ними профілактичні бесіди, а батьки будуть притягнуті до адміністративної відповідальності. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Ввечері з притулку в Херсоні втекла 13-річна дівчина, яку працівники поліції розшукували всю ніч. Поспілкувавшись з її друзями, інспектори встановили, що неповнолітня могла поїхати у місто Таврійськ до найкращої подруги. Поліцейські опитали водіїв рейсових автобусів, але ніхто з них не впізнав дівчину по фото. У місті Таврійські ювенальні поліцейські розшукали дівчину, яка дійсно знаходилася в гостях у подруги. Неповнолітня пояснила, що доїхала в інше місто на попутному транспорті. Поліцейські повернули дівчину в притулок.

З лікарні міста Генічеськ самовільно пішла 14-річна пацієнтка, вдома вона не з’являлася. Працівники поліції розшукали неповнолітню упродовж години на одній з вулиць міста. Дівчина пояснила, що їй набридло в лікарні і вона вирішила прогулятися. Пацієнтку відвезли назад до медзакладу, де вона продовжить курс лікування.

11-річного жителя Херсона, який втік від бабусі, поліцейські розшукали у Каланчацькому районі. Хлопчик сказав бабусі, що поїде до батька, який мешкає у Каланчаку. Жінка була проти, але хлопець все одно втік з дому. Працівники поліції перевірили автовокзал і автостанцію. Встановили, що в одному з автобусів бачили схожого за прикметами хлопчика. Неподалік від Каланчака працівники поліції виявили хлопчика в автобусі. З дитиною було все добре. Неповнолітній пояснив, що скучив за татом, тому і поїхав до нього. Поліцейські повернули хлопця батькам.

У Генічеську на міському пляжі загубилася 4-річна дівчинка. Батьки пояснили, що донька гралася на березі і вони слідкували за нею. У якийсь момент вони не побачили дівчинку на звичному місці і почали самі шукати її. Пошуки були безрезультатними, тож вони звернулися по допомогу до поліцейських. Працівники поліції розподілилися на кілька груп, почали відпрацьовувати територію пляжу у різних напрямках. Через 20 хвилин інспектори побачили розшукувану дівчинку, яка гралася на піску. З малечею було все добре, її передали рідним. Поліцейські порадили батькам краще слідкувати за донькою та не залишати її без нагляду.

У Дніпровському районі Херсона загубився 8-річний хлопчик. Його мати звернулася в поліцію після 22:00. Вона сказала, що син ввечері поїхав кататися на велосипеді і додому не повернувся. Через 30 хвилин пошуків працівники поліції розшукали хлопчика біля дитячого майданчика. З ним було все добре. Він пояснив, що зустрів друзів і загрався з ними. Хлопця провели додому і передали матері.

17-річну жительку Високопільського району, яка вночі не повернулася додому з побачення, поліцейські розшукали за кілька годин. Дівчину виявили в компанії її хлопця на одній з вулиць населеного пункту. З неповнолітньою було все добре. Вона пояснила, що не відповідала на телефонні дзвінки батьків, тому що розрядився телефон. Поліцейські провели дівчину додому та передали батькам.