За минулу добу невідомі масово грабували херсонців

5 лет назад 0

Упродовж 25 липня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 735 заяв і повідомлень, серед яких 142 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 3 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 3 особи  отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 128 адміністративних протоколів,  з них 5 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Новокаховський відділ поліції надійшло повідомлення від 34-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідомі особи, шляхом вільного доступу, проникли в її квартиру, звідки викрали 15000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Генічеський відділ поліції  надійшло повідомлення від 25-річного місцевого жителя про те, що двоє невідомих осіб заволоділи грошима в сумі 300 доларів США та мобільним телефоном.. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 49-річної херсонки. Жінка розповіла, що невідома особа, шахрайським шляхом зняла з її банківської картки 19000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області