Загинула дитина, 14 людей поранені. Армія РФ за добу понад 120 разів обстріляла Херсонщину

4 месяца назад 0

Російські військові упродовж 31 грудня 2023 року з різних видів озброєння випустили по території  565 снарядів, по Херсону — 92.

Про це в Telegram повідомив керівник обласної військової адміністрації  Олександр Прокудін .

Загалом за добу армія РФ 123 рази била по Херсонщині, також завдала ракетного удару. Російські снаряди поцілили у медичну установу, заклад освіти, об'єкт критичної інфраструктури, автозаправну станцію, автоцентр та базу у Херсоні, об'єкти критичної інфраструктури у Херсонському районі, пункт незламності та навчальний заклад у Бериславському, йдеться в повідомленні.

Внаслідок російської збройної агресії загинула дитина, ще одна та 13 місцевих жителів — поранені, повідомив Прокудін.
 
Що відомо про обстріли Херсонщини 31 грудня 2023 року ​Упродовж доби на Херсонському напрямку армія РФ завдала авіаударів по Качкарівці та Червоному Маяку. З артилерії обстріляла Іванівку, Садове, Антонівку та Херсон.

Російські військові обстріляли Херсон. Семеро місцевих жителів отримали поранення. Згодом знову атакували обласний центр, поцілили поблизу магазина. Один хлопчик загинув, ще один — у вкрай тяжкому стані. Лікарі діагностували у нього черепно-мозкову травму, наразі борються за його життя.

Російські військові з дронів атакували Тягинську громаду Бериславського району на Херсонщині. Пошкоджені кілька приватних будинків.​