120 херсонців отримали гарячі обіди, які приготували представники релігійної громади та одного з місцевих ресторанів, — ФОТО

2 года назад 0

120 херсонців отримали гарячі обіди, які спеціально для нужденних приготували представники релігійної громади та одного з місцевих ресторанів. 

Про це повідомляє Херсонська міська рада.

Також містян пригощали свіжим хлібом та йогуртами, які були надані ще одним із ресторанів. 

Нагадуємо, з 25 лютого 2022 року на базі Корабельної районної ради, діє Центр Гуманітарної Допомоги.

Фахівці виконкому Корабельної ради, спільно з волонтерами, громадськими та благодійними організаціями, соціально відповідальним бізнесом, щоденно допомагають у забезпеченні потреб найвразливіших категорій населення.

На сьогодні, окрім багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей — сиріт, осіб з інвалідністю та людей золотого віку, які потребують допомоги, щоденно збільшується кількість біженців (на сьогодні їх більше 800 осіб).

Тому звертаємося до всіх представників громади — якщо ви маєте можливість та бажання допомогти — телефонуйте та приходьте до Центру.

Центру Гуманітрної Допомоги потрібні:

1) ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ (крупи, консерви, олія, молочна продукція, овочі тощо);

2) ОДЯГ (дитяча, жіноча, чоловіча) — для біженців;

3) ПОСТІЛЬ (білизна, ковдри, подушки, матраци) — для забезпечення біженців;

4) ЗАСОБИ ГІГІЄНИ.

"Якщо ви можете надавати свіжий хліб, іншу випічку, готувати горячі обіди тощо — телефонуйте, приходьте до Центру Гуманітарної Допомоги — і разом ми спрямуємо цю допомогу адресно дійсно для тих, хто її більше всього потребує!", — зазначають у Центрі.

З усіх питань телефонуйте за номером гарячої лінії Корабельного району:

С 8.00 до 14.00

(0552) 22 32 73

Цілодобово:

(050) 533 72 91.