22 січня на Херсонщині від російських обстрілів дістали поранення п’ятеро поліціянтів»/>

3 месяца назад 0

22 січня внаслідок російських атак на Херсонщину одна людина загинула та сім отримали поранення, серед них п’ятеро поліціянтів.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Як зазначається, у Бериславі поранення отримали два працівники поліції Херсонщини, в обох вогнепальні осколкові поранення.

У Шляховому від атаки дрона дістали поранення три працівники поліції Дніпропетровської області, у всіх контузії, пише відомство.

Ударів авіації 22 січня зазнали Берислав, Милове, Качкарівка, Тягинка, Республіканець, Зміївка та Червоний Маяк, пише поліція.

За 22 січня російська армія 91 раз обстріляла правобережжя Херсонщини. Вона атакувала 446 снарядом із мінометів, артилерії, РСЗВ, танків, безпілотників та авіації. Через російську агресію загинула людина, ще дві – поранені.

На одне з сіл у Милівській громаді на Херсонщині ввечері 22 січня російські військові скинули чотири керовані авіабомби. Уночі вони з авіації атакували й Берислав. Також російські окупанти скинули керовані авіабомби на два села в Бериславському районі й Милівській громаді. Є поранений.

22 січня військові РФ безпілотником теж атакували Берислав. Вони скинули боєприпас із дрона на чоловіка, який їхав на мопеді. Унаслідок цього водій загинув.