Армія РФ випустила по Херсонщині пів тисячі снарядів»/>

4 месяца назад 0

За минулу добу, 29 грудня, російська армія 108 разів обстріляла правобережжя Херсонщини. Вона атакувала 536 снарядом із мінометів, артилерії, "Градів", ЗУ-23-2, танків, БПЛА та авіації. Через російську агресію п’ять людей дістали поранення.

Про це повідомив голова ХОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, за минулу добу російські війська 19 разів обстріляли Херсонську громаду, випустивши 79 снарядів. Ураження зафіксували в Херсоні, Придніпровському, Садовому та Молодіжному. По Херсону випустили 24 снаряди.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; гуманітарний штаб у Бериславському районі; об'єкт критичної інфраструктури, гуртожиток та організацію з обслуговування ліфтів у Херсоні.

29 грудня після 12:20 російська армія з окупованого лівобережжя атакувала Корабельний район Херсона. Було відомо про двох поранених. Згодом до лікарні доставили третього пораненого.

Зранку, 29 грудня, російські війська безпілотником атакували Берислав Херсонської області, поранений місцевий житель. До лікарні звернувся 63-річний чоловік, який учора потрапив під обстріл у селі Червоний Маяк.