Дві людини загинуло та одна поранена: наслідки російських атак на Херсонщину за минулу добу»/>

4 месяца назад 0

Унаслідок російських атак у Херсонському районі пошкоджено 31 об’єкт: 1 багатоповерховий будинок, 17 приватних будинків, 3 господарські споруди, 3 гаражі та 3 автомобілі.

Дані оприлюднила поліція Херсонської області у фейсбуці.

Фото зі сторінки поліції

Атаки здійснювались з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню, танків, авіації та БпЛА.

Фото зі сторінки поліції

Під обстрілами перебували Херсон, Новотягинка, Новодмитрівка, Садове, Кізомис, Дар’ївка, Велетенське, Антонівка, Берислав, Тягинка, Новоберислав, Нововоронцовка, Новорайськ та Червоний Маяк.

Фото зі сторінки поліції

Удари авіації прийшлися на Берислав та Червоний Маяк. В обох містах зафіксовано пошкодження будинків та приватних гаражів.

Фото зі сторінки поліції

Також упродовж доби російські війська скидали боєприпаси з дронів на об’єкти критичної інфраструктури та підприємства в Бериславі.

Під час артобстрілу с. Садове снаряд влучив у приватний будинок, унаслідок чого на подвір’ї приватного будинку загинув 62-річний чоловік. За словами сусідів, він не встиг добігти до укриття.

Фото зі сторінки поліції

У Новотягинці від влучання російського снаряда, загинула 86-річна жінка, а від артобстрілу Нововоронцовки, поранення отримала 68-річна жінка.

Стосовно загальних пошкоджень:

У Кізомисі постраждала будівля школи;

У Херсоні пошкоджено комунальну установу, приміщення будівельної компанії та житлові будинки.

Фото зі сторінки поліції

З офіційних даних стало відомо, що внаслідок російських обстрілів Херсонської громади, за період деокупації загинули десятеро працівників комунальних підприємств та служб.