Двоє херсонських боксерів стали переможцями турніру пам’яті Миколи Мангера

5 лет назад 0

4 дні гострих і виснажливих боїв, прикрі програші і тріумфальні перемоги. У Херсоні пройшли фінальні поєдинки 14-го Міжнародного турніру з боксу класу «А» пам’яті майстра спорту СРСР Миколи Мангера. Україна, Молдова, Ізраїль, Латвія і навіть далека Австралія. Загалом 64 боксери з 10 країн світу зійшлися на одному ринзі. У фінал вийшли лише 18 спортсменів.
Золото у ваговій категорії 81 кг було гарантоване українцю. Оскільки в ринзі зустрілись два представника нашої збірної – Максим Коц і Владислав Михайлов. Перемогу виборов останній.
Наступні двобої були ще більш запеклими. За розподіл перших та других місць почали боротися представники різних країн. Спортсменів активно підтримували вболівальники на трибунах.
Поки одні боксери на ринзі – інші розігріваються. Суддя міжнародної категорії Aiba трьох зірок Юрій Любарський ділиться, під час відбіркових поєдинків, спортсмени показали високий рівень підготовки. Тому фінальні бої є вирішальними для кожного з учасників.
Турнір пам’яті Миколи Мангера по праву вважається одним з найбільш престижних не тільки в Україні, а й у всій Східній Європі. Багато учасників вже є призерами континентальних і світових першостей. Кожного року поєдинки відкривають українській та світовій боксерській громадськості імена нових зірок, здатних боротися за найвищі досягнення.
Гордий тим, що свято боксу у Херсоні таки вдалось провести та ще й на такому високому рівні Владислав Мангер – перший віце-президент Федерації боксу України
До вирішальних сутичок дістались і херсонські спортсмени. Двоє принесли золото до скарбнички збірної України. Свої перемоги у фінальному протистоянні хлопці виборювали у боксерів з Вірменії.
Два місяці посилених тренувань: фізичні заняття, бойова підготовка та дотримання певного раціону харчування. Тренер херсонської збірної пояснює, незважаючи на високу конкуренцію, поставлені цілі досягнуті.

За результатами перше загальнокомандне місце у турнірі зайняла збірна Україні, яка завоювала 6 золотих, 3 срібряних та 11 бронзових медалей. Друге місце посіла команда з Вірменії, а третє – з Алжира. Боксери отримали медалі, кубки, грамоти.