Херсонці перерахували до бюджету 638 мільйонів гривень ПДФО

4 года назад 0

За 2 місяці поточного року на Херсонщині до бюджетів усіх рівнів сплачено 638,1 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Сума сплаченого податку перевищує показник відповідного періоду попереднього року на 72,8 млн гривень. Таку інформацію повідомили спеціалісти управління податкового моніторингу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

При цьому до місцевих бюджетів Херсонської області надійшло 475,5 млн грн ПДФО. У порівнянні з минулим роком дохідна частина місцевої скарбниці збільшилася за рахунок цього податку на 54,4 млн гривень. Державний бюджет поповнився на суму 162,6 млн грн, отриманих від податку на доходи фізичних осіб, що на 18,4 млн грн більше, ніж надходження у минулому році.

Найбільшу суму податку на доходи фізичних осіб — 417,1 млн грн, або 65% від загальних надходжень, внесли платники Херсонського управління, платники Новокаховського управління сплатили 171,1 млн грн ПДФО. Від платників, що знаходяться на обліку у Генічеському управлінні надійшло — 49,9 млн грн податку на доходи фізичних осіб.