Херсонка про транспорт: «Ненавиджу! Просто ненавиджу!»

7 лет назад 0

Погодьтесь, зручно, коли ти знаєш о котрій на твою зупинку підходить та чи інша маршрутка — можна спланувати час виходу, наприклад, на роботу. А от коли ти опиняєшся у чужому районі, та ще й у такому місті як наше, транспорту можна і не дочекатися. Херсонська активістка та блогерка Євгенія Вірлич ділиться своїм обуренням у Фейсбук:

"Ненавиджу! Просто ненавиджу! Мало того, що я вже вкотре перероблюю одну й ту саму роботу, та фіг із ним — це специфіка нашої держави. Бісить інше.

Зупинка "вул. Робоча". Повз ходять лише 4-й тролейбус, яких лише два на маршруті, і 34-та маршрутка, що ходить іще рідше. І ВСЕ! Більше громадського транспорту там немає! А людей багато, поряд розташовані управління юстиції, школа, МАУП, купа закладів, зокрема завод карданних валів. І я змушена була разом із іншими там чекати 20 хвилин (!) маршрутку або принаймні щось, що відвезе до центру! Людей набралось чимало і всі жалілись на те, що проблема дуже гостра.

Дуже хочеться, аби до керівництва міста в цілому і транспортної сфери зокрема дійшла одна-єдина чарівна думка: перед тим, як щось робити, треба думати головою — тією, що на плечах. Я планувала швиденько заїхати, виправити документи і знову поїхати. Яке там! Я 20 хвилин простояла на сонці, ледь не втративши свідомість, а потім іще проїхалась у розпеченій маршрутці".