Херсонщина сплатила до бюджету 6 мільярдів гривень податків

5 лет назад 0

Як повідомили спеціалісти управління моніторингу ризикових операцій та доходів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, за 9 місяців цього року суб’єкти господарювання та громадяни Херсонщини спрямували до бюджетів усіх рівнів 6202 млн. грн. податків і зборів. Це на 976 млн. грн. більше, ніж у січні-вересні 2018 року. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Надходження місцевої скарбниці херсонського краю зросли на 516 млн. грн. або 17 відс. у порівнянні з аналогічним періодом минулого року та склали 3530 млн. гривень. До державного бюджету бізнесмени Херсонщини перерахували 2672 млн. грн. або на 21 відс. більше минулорічного періоду 2019 року.

Також, захищаючи свої соціальні гарантії бізнесмени та громадяни таврійського краю спрямували до бюджету 2999 млн. грн. єдиного соціального внеску за 9 місяців цього року. Минулорічний показник перевищено на 19 відс. або 482 млн. гривень.