“Херсонська обласна рада докладає максимум зусиль заради щасливого життя дітей”, – Владислав Мангер

5 лет назад 0

Одним із пріоритетних завдань Херсонської обласної ради є створення умов для життя, навчання та лікування підростаючого покоління. Днями обласна рада спільно з представниками Херсонського обласного благодійного фонду “Мангуст” передали матеріальну допомогу Старозбур’ївській спеціальній загальноосвітній школі-інтернату І-ІІ ступенів.

Вихованці комунального закладу Херсонської обласної ради отримали продукти харчування. Керівник школи-інтернату Наталя Андрієць була вдячна за допомогу.

“Діти – найважливе, що є у нас. Херсонська обласна рада докладає максимум зусиль заради задоволення їхніх потреб у навчанні, охороні здоров’я, дозвіллі та, що найголовніше – щасливому та радісному дитинстві. Варто зазначити, співпраця з благодійниками є надзвичайно важливою як для обласної ради, так і для всього регіону. Я неодноразово наголошував, що розвиток Херсонщини загалом та окремих закладів комунальної власності облради зокрема можливі лише за умови всебічної співпраці та підтримки” , – підкреслив голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.