Херсонська поліція повідомила про останні злочини

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 485 звернень, серед яких 89 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 143 адміністративні протоколи, з них 11 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— В Херсонський відділ поліції звернулась 82-річна жінка. Вона розповіла, що до неї прийшли двоє невідомих та представились, як сусід та сантехнік і повідомили, що вона затопила квартиру знизу. Коли невідомі оглянули квартиру та пішли жінка виявила, що зникло 43 тисячі гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

— В Білозерське відділення поліції звернувся 26-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що замовив деталі на свій автомобіль через Інтернет-сайт. Після внесення передоплати у сумі 4 тисячі гривень, продавець перестав відповідати на дзвінки та не надіслав товар. Наразі встановлюється особа зловмисника.

Відділ комунікації поліції Херсонської області