Херсонські патрульні розшукали грабіжника

5 лет назад 0

Мене побили та відібрали мобільний телефон. Із такими словами звернувся сьогодні близько 2-ї години ночі на лінію «102» молодий херсонець. До нього негайно вирушив один з екіпажів патрульних. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

На місці заявник розповів, що на вулиці Перекопській знайомий його друзів кілька разів ударив, а потім відібрав гаджет. Після цього нападник пішов у напрямку Чорноморської.

Потерпілий детально описав молодика й свій телефон. Інспектори передали орієнтування колегам та розпочали огляд території. За кілька хвилин на вулиці Перекопській поліцейські помітили схожого громадянина. У нього під час поверхневої перевірки виявили мобільний тої ж марки. Згодом заявник упізнав і нападника, й телефон.

Патрульні також встановили, що 19-річний житель Берислава вже неодноразово мав проблеми із законом і притягувався до кримінальної відповідальності. Його затримали й передали слідчо-оперативній групі. Потім інспектори доправили ймовірного грабіжника до Дніпровського відділення поліції.