Херсонські податківці перевірили оптову базу

4 года назад 0

Вчора спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі провели рейд по легалізації фізичних осіб — підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність, на території оптової бази по вул. Некрасова у Херсоні. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Під час проведення контрольних заходів податківці перевірили 29 підприємців, які здійснювали роздрібну торгівлю різними групами товарами у спеціально обладнаних торгівельних місцях. Один суб’єкт господарювання отримав протокол про адміністративну відповідальність за ч. 1 ст. 164 КУпАП ведення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів. Також на території оптової бази контролери встановили факт стихійної торгівлі цитрусовими фруктами. Для встановлення особи — реалізатора — учасникам рейду довелося залучали представників патрульної поліції. Перевірки підприємців області продовжуються.

Нагадуємо: відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП розмір адміністративного штрафу за ведення підприємницької діяльності без державної реєстрації складає 17000 — 34000 гривень.