Як мотивувати дітей на успіх?

4 года назад 0

Не секрет, що усі батьки прагнуть допомогти дитині піднятися на власну вершину успіху, реалізувати своє життєве завдання. Не останню роль у цьому відіграє мотивація. Та де ж узяти цю «правильну» мотивацію, з чого почати? Звісно ж – із розумної книги, яка підкаже корисні ідеї. Тим більше, що дітей треба надихати прикладами історій звичайних людей, які досягли небувалих успіхів.

Чергова зустріч у недільній батьківській школі в бібліотеці імені Дніпрової Чайки перетворилася на інформаційне бюро, що працювало у відділі обслуговування дошкільників та учнів-читачів 1-4 класів.

До уваги зацікавлених матусь було запропоновано огляд книжок серії «Видатні особистості» видавництва ІРІО, що у захоплюючій і доступній формі розказують маленьким читачам про видатних особистостей, які досягли значних результатів у різних галузях науки та мистецтва.

Чому один із найрозумніших людей на землі так і не закінчив школу, у чий талант не вірили та обманювали з гонорарами, на чию честь назвали одиницю вимірювання, трикутник в математиці і мову програмування, хто зміг пояснити усім, що кіно – це справжнє мистецтво, та кому довелось пройти довгий шлях у 45 років до здійснення мрії? Батьки наших читачів уже знають, із яких книг їхні діти про це дізнаються!

Якщо ви маєте в сім’ї дітей і вам теж важливо знайти для них мотивуючу книгу для читання та особистісного зростання, тоді завітайте обласної бібліотеки імені Дніпрової Чайки, і бібліотекарі з радістю допоможуть вам у пошуках стимулів для заохочення до читання. А дізнатися, чим можна зацікавити сучасного маленького читача можна буде на наступній батьківській зустрічі, що отримала назву «Новинки книгоіндустрії для покоління NEXT».