Микола Якименко привітав працівників ХДУ із прийдешнім професійним святом

3 года назад 0

Щорічно в першу неділю жовтня своє професійне свято відзначають люди, важливість яких неоціненна — працівники освіти. Урочистий захід з нагоди Дня працівників освіти відбувся сьогодні у Херсонському державному університеті.

Привітав колектив вишу заступник голови Херсонської облдержадміністрації Микола Якименко, який подякував освітянам за роботу та побажав всього найкращого:
«Шановні працівники освіти. Це свято — ще одна можливість та нагода відзначити високий професіоналізм та вашу відданість обраній професії. Багато зроблено за цей час: налагоджені зв’язки з освітніми і науковими установами України та світу, створено та реалізовано чимало наукових інноваційних проєктів. Тож не викликає сумніву, що випускники університету стануть гідними та успішними людьми. Від щирого серця вітаю вас зі святом та бажаю міцного здоров’я, щастя та сімейного затишку».

З привітальним словом до освітян також звернувся ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський.

Також під час урочистостей, за багаторічну сумлінну працю, видатні успіхи у професійній діяльності, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих кадрів та з нагоди Дня працівників освіти Микола Якименко вручив подяку голови обласної державної адміністрації Олексію Давидову, завідувачу кафедри географії та екології Херсонського державного університету, кандидату географічних наук, доценту.