Мобільний сервісний центр МВС надав мешканцям області більше п’ятисот послуг

6 лет назад 0

Із травня на Херсонщині почав працювати пересувний сервісний центр МВС. За шість місяців роботи більше ніж півтисячі громадян отримали сервісні послуги, за які до місцевих бюджетів надійшло понад 27,3 тисячі гривень.

За цей час МСЦ 29 разів побував у Великолепетиському районі, мешканці якого виявилися найактивнішими в області, та 8 – у Верхньому Рогачику. Фахівцями мобільного центру надано 558 сервісних послуг, серед яких 450 реєстраційних операцій, 63 заміни посвідчення водія, прийнято 45 запитів на отримання довідок про відсутність судимості, а також надано чимало консультацій.

Кошти за надані адміністративні послуги перераховуються до місцевого бюджету населеного пункту, в якому працює МСЦ МВС. Таким чином до бюджету смт Велика Лепетиха надійшло понад 18,4 тисячі гривень, с. Мала Лепетиха – 3,7 тисячі гривень, смт Верхній Рогачик – 5,2 тисячі гривень.

Скористатися пересувним сервісом дуже просто. Для цього необхідно надати заявку до органу місцевого самоврядування та замовити виїзд МСЦ. Тож громадяни в будь-якому куточку області мають змогу отримати найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС на місці.

Подальший графік курсування, часи прийому мобільного сервісного центру МВС та інтерактивну карту маршрутів можна переглянути на сайті Регіонального сервісного центру МВС в Херсонській області http://khe.hsc.gov.ua/ в розділі «Мобільні СЦ». Попередньо ознайомитися з переліком документів, необхідних для отримання будь-якої послуги, можна в розділі «Послуги».

РСЦ МВС у Херсонській області