МСУ Андрій Проценко зібрав на свій турнір 60 легкоатлетів

4 года назад 0

У спортзалі Херсонського вищого училища фізичної культури відбувся Відкритий чемпіонат області зі стрибків у висоту на призи Заслуженого майстра спорту України Андрія Проценка. На змагання з’їхалось 60 атлетів з Миколаєва, Львова, Дніпра та Херсона, які виступили у трьох вікових групах: 16-17, 14-15, 12-13 років.

«Намагаюсь популяризувати такий вид спорту, як стрибки у висоту. Так, у нас не зовсім гарні умови, але можна займатися і розвиватися. Тому я прагну зацікавити цим видом спорту і взагалі легкою атлетикою якнайбільше дітей. Турнір проходить не вперше і цьогоріч до нас приїхало більше спортсменів, ніж в минулі роки. І це радує!» , – ділиться майстер спорту, організатор і спонсор спортивного заходу Андрій Проценко.

За результатами досить напруженої боротьби переможцями серед дівчат у трьох категоріях стали: Софія Михайлівська, Ксенія Луценко з Миколаєва та Валерія Кайова з Херсону. Серед юнаків – Роман Кінаш зі Львова та два спортсмени з Синельникова – Максим Удовенко і Артем Карпенко.

Довідка. Андрій Проценко – легкоатлет, який спеціалізується на стрибках у висоту. Срібний призер Універсіади, бронзовий призер чемпіонату світу та срібний – чемпіонату Європи. Переможець у фіналі «Діамантової ліги-2019» у Цюриху. Вихованець Херсонського училища фізичної культури.