На Херсонщині дорога після “губернаторського ремонту” розтанула під сонцем

7 лет назад 0

8 лютого 2017 року голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв провів в смт Іванівка робочу нараду в ході якої звітував про стан автодоріг області. В одній із промов Андрій Гордєєв розповів про частковий ремонт автодороги Мелітополь-Одеса (М-14). Голова Херсонської ОДА похвалився якісним ремонтом самих важких ділянок цієї дороги в Херсонській області та зазначив, що його мрія це щоб всі дороги в області були такі ж як відремонтовані ділянки на мелітопольській трасі. 

І ось, не пройшло і року з моменту того “губернаторського ремонту”, як “мрія” Андрія Гордєєва буквально розтанула під сонцем.

Ділянки новенького асфальту презентовані головою ОДА розташовані на межі Каховського та Нижньосірогозьких районів, не простоявши і року від ремонту попливли. Через шар нового асфальту почав перезніматися профіль старих ям. По протяжності дорожнього полотна з’явилися рівчаки. Асфальт дорожнього покриття рветься на шматки. Одним словом, зовсім новенька дорога, не послуживши і одного сезону прийшла в повну непридатність.

За матеріалами: СтепНьюз