На Херсонщині туристи залишили 1,8 мільйона гривень

6 лет назад 0

За інформацією спеціалістів управління податків і зборів з юридичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі станом на 27.08.2018 надходження туристичного збору від юридичних та фізичних осіб складають 1845,4 тис. гривень. Це на 36,1 відс. або 489,7 тис. грн. перевищує відповідний показник минулого року. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Підприємці узбережжя Азовського моря завершують цьогорічний курортний сезон із туристичним збором у сумі 740,6 тис. грн., який надійшов до місцевих бюджетів Генічеського району. Це на 122,4 тис. грн. або на 44 відс. перевищує показник надходжень за минулорічний період.

Наздоганяють генічан бізнесмени Голопристанського району, які зібрали бюджетам громад — 641,6 тис. грн. або 35 відс. від загальної суми надходжень туристичного збору по області. Значно збільшили відрахування збору податкові агенти на території курортної зони Каланчацького району. Вони зібрали для місцевих бюджетів 39,3 тис. грн., порівняно із 8,8 тис. грн. туристичного збору торік.