На Херсонщині відбулась акція «Цілющий чай для українського солдата»

6 лет назад 0

За дорученням голови Херсонської обласної державної адміністрації Департаментом освіти, науки та молоді обласної державної адміністрації організовано проведення акції «Цілющий чай для українського солдата». Про це повідомляє прес-служба ОДА.

У Акції взяли участь більшість пришкільних таборів із 408, які працювали у перші дні червня 2018 року. Діти з ентузіазмом взяли участь в Акції. Школярі збирали ромашку, м’яту, липу, чайну троянду, шипшину, нагідки та інші лікарські рослини для виготовлення чаїв.

Зібрані трави 18 червня 2018 року будуть відправлені до м. Краматорська Донецької області військовослужбовцям.

Учні Херсонщини фантазували та писали щирі вітання й листи захисникам Вітчизни зі словами вдячності та побажаннями міцного здоров’я.

З душею спакували зібрані трави діти Великоолександрівського району, школярі Горностаївської ОТГ,окрім трав, передали солдатам патріотичні обереги, дітки з Тавричанської ОТГ до чаю додали горщик меду, учні Голопристанського району, Каланчацької та Чаплинської ОТГ частину зібраних рослин подарували прикордонним загонам Херсонської області.

Взагалі всі учні та педагоги у пришкільних таборах Херсонщини виявили зацікавленість в Акції, намагаючись передати частинку свого серця тим, хто забезпечує мирне життя в Україні.