На Кам’янській Січі відбулась презентація понад 50 нових туристичних маршрутів, екскурсій і турів

6 лет назад 0

Нові туристичні маршрути, цікаві екскурсії, незвичні тури та відпочинок на будь-який «смак» та гаманець презентували гостям під час відкриття туристичного сезону на Кам’янській Січі 1 травня. Різноманітність турів, туристичних продуктів, пансіонатів та закладів відпочинку, а ще Чорне та Азовське моря, найбільша у Європі пустеля, край виноробів, територія заповідників та національних парків, край козацької слави, місце для відпочинку та оздоровлення все це про нашу Херсонщину. 

8 районів: Генічеський, Скадовський, Олешківський, Чаплинський, Бериславський, Голопристанський, Білозерський, Каланчацький райони, 4 населених пункти: Арабатська Стрілка, Нова Каховка, Гола Пристань та Херсон та Присиваська ОТГ презентували  кожен свій туристичний потенціал.

Так, наприклад, Голопристанський район презентував потенціал Чорноморського узбережжя, цілющі озера, унікальний Чорноморський заповідник, Тендрівську і Ягорлицьку затоки. 

У районі вам запропонують відпочинок на будь-який смак, від затишного будиночка сільського зеленого туризму до комфортабельних готелів з усіма зручностями.

Херсонська ОДА