Навіть ліфт в ХДУ заговорив державною

2 года назад 0

У Херсонському державному університеті вже більше місяця тривають випробування нового ліфта. Встановлений підйомник надає новий рівень організації сучасного відкритого університетського простору, він навіть оголошення робить українською!

Зовнішний підйомник в навчальному корпусі №5 Херсонського державного університету встановлено за сприяння  міського голови Херсона Ігоря Колихаєва та депутатів Херсонської міської ради. За повідомленням  в соцмережі Facebook від ректору ХДУ  та депутата обласної ради Олександра Співаковського, у  виділенні коштів на будівництво сучасного ліфта, саме вони приймали найгарячішу участь.

Вчора мав змогу особисто піднятися на п’ятий поверх. Враження: ліфт, як у п’ятизірковому готелі, та ще й «розмовляє» державною мовою) Сьогодні у випробовуваннях взяли участь і наші студенти. Емоції та відгуки — на відео, яке вони записали. Сподіваємося, що ще 10-14 днів і повністю завершимо всі випробування ліфта та ремонтні роботи в приміщенні. Якраз вийдуть на навчання наші студенти. Таким чином, крок за кроком ми розширюємо інклюзивне середовище. Зручно буде абсолютно всім. Ще раз висловлюю слова подяки міському голові Херсона Ігорю Колихаєву, депутатам Херсонської міської ради за сприяння у виділенні коштів на будівництво сучасного ліфта. Разом незабаром перерізатимемо стрічку!, — йдеться у повідомленні.