Олімпійська чемпіонка з шахів запрошує на сеанс одночасної гри в Каховку

6 лет назад 0

Зіграти з відомою шахісткою Наталією Жуковою у Каховці зможуть усі бажаючі. Сеанс одночасної гри розпочнеться 30 липня (о 10:00) на центральній площі біля районного будинку культури ім. Фрунзе, повідомляє сайт "Новий день".

Взяти участь у цій незвичайній події зможе будь-хто. Проте оскільки кількість дошок буде обмежена, то пріоритет надаватиметься молодим шахістам. Решта бажаючих зможуть стати глядачами гри, взяти автограф у Наталії Жукової, сфотографуватися та просто поспілкуватися з нею.

Незвична для Каховки подія за участю Наталії Жукової пройшла 28 липня. Міський голова Андрій Дяченко запросив усіх бажаючих пробігти в компанії з ним і відомою шахісткою 3 кілометри. У забігу взяли участь з півтора десятка жителів міста.

Наталія Жукова — заслужена майстер спорту України, міжнародний гросмейстер, олімпійська чемпіонка з шахів у складі жіночої збірної команди України, двічі чемпіонка Європи з шахів серед жінок, чемпіонка світу та Європи в складі жіночої збірної команди України, почесна громадянка міста Каховка.