Оперативна інформація щодо ситуації в Новокаховській територіальній громаді

2 года назад 0

У вівторок, 15 березня, міський голова Володимир Коваленко прокоментував: станом на 08:00 місто Нова Каховка, села Дніпряни, Райське, Козацьке та Веселе забезпечені електро- та газопостачанням. Вода подається безперебійно. 

Аварійні бригади Новокаховського РЕЗ і ЕМ, який є структурним підрозділом АТ ”Херсонобленерго”, виконують ремонтні роботи на лініях електропередач в селищах Козацьке та Веселе. 

Комунальні заклади Нової Каховки працюють в силу своїх можливостей. Працівники КП “Екосервіс” підтримують порядок в місті. Центральна міська лікарня працює в штатному режимі. Центр первинної медичної допомоги працює в черговому режимі. У поліклініці щоденно приймає черговий лікар-терапевт. Сімейні лікарі працюють у режимі телефонному зв’язку.

У Новокаховській ЦМЛ перебуває 5 хворих на коронавірус та 5 – з ознаками пневмонії. В громаді триває вакцинація проти коронавірусу. Кожен може отримати нову чи чергову дозу у відділенні поліклініки з 09:00 до 13:00.

15 березня у селища Козацьке та Веселе  планують доставити гуманітарну та адресну допомогу у супровді першого застуника міського голови Олега Тарабаки. Бажаючим передати речі, продукти чи ліки своїм рідним і близьким, необхідно звернутись в адмінбудівлю КП “НК ЕКОСЕРВІС” за адресою вул. Дружби, 43 починаючи з 09.00 ранку.

Наразі в місті в продажу є хліб, випечений місцевим хлібозаводом та приватними підприємцями. Місцеві фермери підвозять овочі, м’ясні та молочні продукти.

“Ощадбанк” працює з перебоями, які залежать від роботи мобільного інтернету. Також у планах поновити роботу банкомату “Укргазбанку” на проспекті Дніпровський, 19.